2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS Öppettider.

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

 

Akupunktur

 

Akupunktur innebär att man sätter akupunkturnålar på specifika punkter på kroppen för att påverka kroppens qi (livsenergi) och därmed kurera sjukdom samt bidra till bättre hälsa. Behandlingen går till så att tunna nålar av rostfritt stål sticks in i akupunkturpunkter. De får sitta mellan 10-30 minuter beroende vilken effekt man vill uppnå.

Behandlingen görs av Elinor Sjöstedt som har ett genuint intresse av alternativ medicin och att få människor att må bra. Att se holistiskt på människan och inte bara symtomen är en självklarhet för Elinor. Det är viktigt att ta reda på orsaken till både de fysiska samt psykiska problemen för att sedan behandla hela människan.

(Första besök med diagnosställning ca 2 h, efterkommande besök 1 h)


AKUPUNKTUR | 120 min, 800 kr

Gäller första besöket, för återbesök, se nästa.

Vid första besöket sitter vi ner och gör en utfrågning om vad du som patient söker för och för att du skall få berätta hur ditt liv ser ut. Utifrån det ställer jag en diagnos och lägger upp en behandling som passar just dig.
Akupunktur innebär att man sätter akupunkturnålar på specifika punkter på kroppen för att påverka kroppens qi livsenergi) och därmed kurera sjukdom samt bidra till bättre hälsa. Behandlingen går till så att tunna nålar av rostfritt stål sticks in i akupunkturpunkter. De får sitta i mellan 10-30 minuter beroende vilken effekt man vill uppnå.

AKUPUNKTUR | 60 min, 600 kr

Akupunktur innebär att man sätter akupunkturnålar på specifika punkter på kroppen för att påverka kroppens qi (livskraft) och därmed kurera sjukdom samt bidra till bättre hälsa. Behandlingen gär till så att tunna nålar av rostfritt stål sticks in i akupunkturpunkter. De får sitta i mellan 10-30 minuter beroende vilken effekt man vill uppnå.


KOSMETISK AKUPUNKTUR | 60 min, 780 kr

Skönhetslyft utan kirurgi. Rynkor, svullna ögonlock, åldersfläckar, ärr, acne och håravfall är några behandlings områden. Skönt och avslappnande.


NADA ÖRONAKUP. NIKOTINAVVÄNJNING | 45 min, 500 kr

Vi träffas först för ett samtal om behandlingen är lämplig för just dig och att lägga upp en behandlingsplan på 10 besök. (Paketpris 4000 kr, enstaka behandlingar utöver behandlingsplanen 500 kr)

NADA-behandling (= National Acupuncture Detoxification Association). Öronakupunktur används bl a vid olika slags missbruk och beroenden ex rök- och snusavvänjning, droger, alkohol, läkemedel, men även vid socker- och matberoenden.

NADA-öronakupunktur har även god effekt vid stress, depression, oro och ångest, samt sömnproblem.

Vid rökavvänjning hjälper NADA-akupunktur till med att ta bort abstinensen vid nikotinavvänjning och verkar lugnande.

Behandling sker med akupunkturnålar på 5 bestämda punkter i vardera öra för att motverka abstinensbesvär. Nålarna får sitta kvar ca 40 min.


SOMMAR RELAX | 60 min, 650 kr

Mjuk avkopplande oljemassage med stärkande energi akupunktur.

Butikens Öppettider

 

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT