2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS Öppettider.

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00

Fotvård

MEDICINSK FOTVÅRD | 60min 480 kr (pensionärer 450 kr)

Medicinsk fotvård innebär att fotterapeuten förebygger, behandlar och lindrar den ohälsa som kan förekomma på fötterna. Hos oss är alltså Du som har en frisk fot men vill förebygga ohälsa givetvis lika välkommen som Dig med ev. diabetes eller en reumatisk sjukdom.

Att behandlingen är medicinsk ger även Dig som kund en garanti att Du behandlas med en stor kunskap om anatomin och dess komplikationer från höft till fot, samt att du garanteras en stor kunskap om hygienen på verktygen du behandlas med, samt i lokalen du behandlas i.

Behandlingen går till så här:

Klassisk fotvård där du efter ett skönt bad med väldoftande olja får dina eventuella förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång och kartnaglar mm behandlade. Naglar klipps och filas och dina fötter masseras mjuka med en ekologisk fot kräm anpassad just för Din fot. Du får även råd angående inlägg och avlastningar mm. Önskas lackade tånaglar ingår det.

Behandlingen utförs av Linda, som är undersköterska samt har Kvalificerad Yrkeshögskoleutbildning i medicinsk fotvård. Linda är medlem i Sveriges Medicinska Fotterapeuter www.svemedfot.se som är en yrkesorganisation som ger dig trygghet vad gäller utbildning, samt att behandlingsskadeförsäkring finns.


LYX FÖR TRÖTTA FÖTTER 60 min 495 kr

Skön avkoppling för trötta fötter.

Dina fötter får en härlig scrub samt ett bad i en ljuvligt väldoftande badolja. Därefter masseras nagelbanden med en närande olja och dina fötter får en mjukgörande mask som skall sitta på i 10 min. En avslappnande massage avslutar behandlingen. Alla moment utförs med Maria Åkerbergs rena och ekologiska produkter.

OBS! I denna behandling ingår det inte någon med.fotbehandling. Önskas denna behandling kombineras med fotvård finns en beskrivning nedan.

fot2


JÄTTELYXIGA FÖTTER 90 min 580kr

I denna behandling får du en medicinsk fotvårdsbehandling(för beskrivning se ovan) samt att dina fötter och underben skrubbas med peeling. Därefter masseras dina nagelband samt naglar med närande olja och en mask läggs på fötterna. Därefter masseras fötterna med anpassad creme/balm. vid tid masseras även underbenen.


NAGELKLIPPNING CA 30 min 240 kr

Kortare fotbad vid behov samt slipning och klippning av dina naglar.

fot4


NAGELTRÅNGSKORRIGERING 240 kr

VÅRTBEHANDLING 200 kr

VÅRTBEHANDLING ÅTERBESÖK 100 kr. (efter överenskommelse)

 

Butikens Öppettider.

 

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00

Erbjudande i butiken från Maria Åkerberg.