2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS Öppettider.

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00

Massage

 

massage

KLASSISK MASSAGE

Massagen är djupgående och ger dina muskler ökad cirkulation och avslappning.
Här använder vi de klassiska greppen: effleurage, petrissage, friktioner och tapotement.
Massagen kan ges både mjuk och som sportmassage.
Den hjälper till att mjuka upp spända muskler, håller dem avslappnade, smidiga och elastiska. Ökar blodcirkulation, stärker immunförsvaret, rensar lymfsystemet, har positiv och lugnande inverkan på hormonsystemet och på nervsystemet.


HELKROPPS MASSAGE (60 min) 670 kr

Här har Du möjlighet att välja hur Du vill att Din massagetimme skall se ut. Vill Du ha hela timmen fokuserad på rygg/axlar eller hela kroppen?


DELKROPPSMASSAGE (45 min) 540 kr

Skön klassisk rygg, nacke och axelmassage för spända muskler.


DELKROPPSMASSAGE (30 min) 400 kr

Skön klassisk rygg, nacke och axelmassage för spända muskler.


MASSAGETERAPI (60 min) 670 kr

I denna massageterapeutiska behandlingen fokuseras behandlingen på ett specifikt muskulärt område. Denna resultatinriktade behandling inkluderar massage, triggerpunkter, muskeltöjning samt avslappningsteknik.


FIBROMASSAGE delkropp (30 min) 400 kr

En mjuk taktil massage för dig som har kronisk muskelsmärta t ex Fibromyalgi.

Med taktil massage menas att man inte ”knådar” musklerna hårt utan det är beröringsmassage.


RAINDROPPMASSAGE ( 60 min) 670 kr

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam SPA-behandling som är mycket effektiv genom kraften i terapeutiska, 100 % eteriska oljor.

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.
Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.
Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.
Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.
Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor.

Butikens Öppettider.

 

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00

Erbjudande i butiken från Maria Åkerberg.